حق تالیف
برای انسان رسیدن به کمال بدون نوعی از عشق ورزیدن امکان پذیر نیست بدین گونه هر کس در آرزوی عشق ورزیدن و مورد عشق واقع شدن است هر چند عده زیادی هستند که بطور کامل ناکام می گردند امروزه عده ای هستند که می ترسند به نفوذ عشق دیگری سر فرود آورند زیرا تصور می کنند هویت شخص خود را از دست می دهند عده ای دیگر در ناخود آگاه خود عاشق شدن را ممنوع می کنند چون
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید ها 452
فرمت فایل doc
حجم فایل 55 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 51
قیمت: 3,900 تومان
روانشناسی عشق

فروشنده فایل

کد کاربری 2106
کاربر

روانشناسی عشق

مقدمه

برای انسان رسیدن به کمال بدون نوعی از عشق ورزیدن امکان پذیر نیست. بدین گونه هر کس در آرزوی عشق ورزیدن و مورد عشق واقع شدن است. هر چند عده زیادی هستند که بطور کامل ناکام می گردند. امروزه عده ای هستند که می ترسند به نفوذ عشق دیگری سر فرود آورند زیرا تصور می کنند هویت شخص خود را از دست می دهند. عده ای دیگر در ناخود آگاه خود عاشق شدن را ممنوع می کنند چون نمی خواهند مورد خیانت واقع شوند. در این مواقع است که بعلت ناسازگاریهای ناخود آگاه در درون فرد عشق ورزی غیر ممکن می گردد و در مواقع است که روانکاوی یا دوباره سازی روانی تقریبا همیشه موثر است.

 زنان و مردانی که در شهرهای بزرگ برای ادامه کارو یا ادامه تحصیل آمده اند هنگامیکه متوجه می گردند چقدر تنها هستند و اغلب در پارک ها قدم می زنند و به زوجهای دیگر خیره می گردند بدنبال موقعیت های مشابه ای هستند تا نیاز خود را برطرف کنند. اما چون درآمد بالایی ندارند تا دیگران را به بیرون دعوت کنند یا تصور می کنند زشت و بد قیافه هستند خود را در اختیار روسپی ها (خود فروشان جنسی) فرار می دهند تا بدین صورت آن جانشین عشق گردد. هر چند که در انتها درمی یابند که این موضوع فریبی بیش نبوده و نمی تواند نیاز ایشان را برطرف کند اما بخاطر ناچاری بارها و بارها به آن افدام می ورزند.

توهم در عشق

افراد زیادی هستند که بدلیل عدم تجربه و آموزش کافی همیشه آنچه را که فقط توهمی خیال پردازانه است به عنوان عشق واقعی تعبیر می کنند. البته این توهم ببیشتر پیده ای رایج در میان جوانان است. تنظیم ملاک ها منبی بر تفاوت و تفارق بین عشق راستین و دروعین کار محالی نیست البته نه برای فرد عاشق چون او خود درگیر است بلکه برای بوسیله سوم شخص ناظر. بنظر ویلیام اشتکل روان شناس برجسته توهم در عشق ناشی از رنجیدگی است.

 

هنر عسق ورزیدن

هنر عشق ورزیدن چیزی است که بایستی آموخته شود و شگفت آور نیست که پندار در عشق موجب شوربختی می گردد. نخستین شرط خوشبختی در عشق، عشق مطلوب و عاملی است که باعث گسترش شخصیت هر دو شریک می باشد. یکی از مشکلاتی که دراین رابطه در مورد خانم ها مطرح می گردد سرد مزاجی است. سرد مزاجی حالتی است با خصوصیات از قبیل اغلب عصبی، متلون، فتنه جو و بد مشرب. این حالت می تواند ریشه در علل و حوادث رخ داده در زندگی و یا کشمکش های روانی باشد. این موضوع می تواند در دراز مدت باعث جدایی زوجین گردد. متاسفانه چون اکثر مردان متوجه این موضوع نمی گردند نمی توانند به همسران خود دراین رابطه کمک نمایند.

 ماهیت عشق

غریزه در انسان هرگز چیزی منخصرا بیولوژیکی نیست. همانطور که در میان ما انسانها خوردن تنها در خدمت بقای فرد نمی باشد. بهمین شکل غریزه جنسی در زندگی می باشد. انسان برای بدست آوردن دل می بایست از راه احساسی نزدیک شود چرا که بدون آن خوشنودی واقعی امکان پذیر نیست. همچنین باید گفت عشق حقیقی موثرترین و تعالی بخش ترین خلاق وجود انسانی است. به امید آنکه این مقدمه بتواند کمک حال آندسته گردد که هنوز در ابتدای راه هستند.

روانشناسی پیوند عاشقانه و مفاهیم عشق

افـراد بـالغ در ارتبــاط برقرار كردن با دیگران دارای تفاتهایی می بـاشـند كـه ریشـه در طـفولیـت آنها و چگونگی رابطه سـرپرست آنان در خردسالی (پدر، مادر یا پرستار) با آنان دارد. بدین مفهوم كه اگر ســرپرست با طفل رابطه مـحبت آمیز داشته و نیازهای كودك را بدرستی پاسخ گوید، طفل نیز پیوند اطمینان آمیز و توام با امنیت با سرپرست خـــود برقرار می كـند. طـفل میـل بـه برقــرار كردن رابطه نزدیك و صـمـیـمانه بـــا سرپرست خود خواهد داشت و یا از دور به
سرپرست خود لبخند میزند. حـال اگـــر سرپرست طفل به كودك آنچنان كه باید توجه نكند و به وی بی اعتنا باشــد،در طفل دو سبك پیوند دیگر شكل میگیرد یكی آنكه طـفل مضطرب و سردرگم میگردد و خصومت و نارضایتی خـود رافعالانه و یا غیر مستقیم به سرپرست خود نشان میدهد و یا آنكه در طفل پیوند اجتنابی شكل گرفته و از سرپرست خود دوری می كـند. این طرز رفتار با طفل در شخصیت كودك رسوخ كرده و در بزرگسالی خود را نمایان میكنـد كـه در این صورت با 4 شخصیت از لحاظ سبك شكل گیری پیوند و دلبستـگی مـیـان فـرد با فرد دیگر به ویژه جنس مخالف و مسایل عشقی مواجه خواهیم بود:
1- بالغین مطمئن و برخوردار از امنیت: اینگونه افراد دارای مشخصات زیر میباشند:توانایی ارتباط برقرار كردن و صمیمی گشتن با دیگران.
احترام به حریم شخصی و فضای شخصی برای خود و شریك زندگی خود. نسبت به احساسات شریك زندگیش همدلی كرده و به آسانی وی را میبخشد . دارای مرز و حدود مشـخص برای خود، دارای عزت نفس بالا، پشـتیبان و محبوب میباشد.

از آنكه با فردی خیلی صمیمی گردد و یا از سوی وی طرد گردد، نـگـران و بـیمناك نیست. تمایل به برقراری رابطه دراز مدت. مسایـل خصـوصی خود را در صورت لزوم در اختیار دیگران قرار می دهـد و در بـاز كردن سفره دلش نزد دیگران محتاط است.

از رابطه جنسی لذت می برد بویژه با یك شریك دراز مدت.
برای دیگران احترام زیادی قائل است. هنگامی كه به كمك احتیاج دارد از دیگران طلب یاری می كند. در تعامل با دیگران مثبت، خوشبین، سازنده و سخاوتمند است. خلاق و روشن فكر بوده و از مرگ نمی هراسد.

2- بالغین اجتنابی: این گونه افراد دارای مشخصات زیر میباشند:

رابطه آنها از لحاظ فیزیكی و احساسی غیر صمیمی میباشد.

آنها به دوری و جدایی عادت داشته و اینگونه راحت تر هستند.

به دیگران زیاد توجه ندارند و ممكن است خودخواه بنظر آیند.

نسبت به احساسات و نیازهای شریك زندگی خود بی مسئولیت، بـی اعـتـنا و ناشكیبا هستند.

افــرادی منزوی هستند و مـمـكن است رفتـارهـای كنـتـرل جـویانـه، منـتـقـدانـه و غضبناكی بروز دهند. نیاز مبرمی به تعریف و تمجید و پذیرش دارند. قادر به برقرار كردن رابطه صمیمانه با دیگران نیستند.

سفـره دلـشان را برای كسی نمی گـشایند و بـی پـرده احساستـشان را بـیـان نمیكنند. خشك و انعطاف ناپذیرند و به دیگران اعتماد ندارند.

زیاد در رابطه دراز مدت سرمایه گذاری نمیكنند.

پس از جدایی زیاد غمگین نمیگردند. معمولا به كار زیاد اعتیاد دارند تا بتوانند اینگونه از رابطه صمیمانه اجتناب كنند.

هنگام رابطه جنسی با شریكش فرد دیگری را در ذهن مجسم میكند. والدین خود را طرد كننده به خاطر می آورند. دوران كـــودكی آشفته ای را پشت سر گذاشته اند (والدین الكلی و یا بد رفتاری از سوی آنان) هنگامی كه خود و یا شریك زندگیش پریشان و دچار مشكل می گردند از شریك خود دوری میگزیند. تعاملات اجتماعی را خسته كننده میداند و از مرگ بیمناك است.

فایل های مرتبط ( 15 عدد انتخاب شده )
بررسی میزان رفتار ناسازگارانه و اختلال رفتاری
بررسی میزان رفتار ناسازگارانه و اختلال رفتاری

راههای مناسب ترغیب و تشویق دانش آموزان به مطالعه و تحقیق
راههای مناسب ترغیب و تشویق دانش آموزان به مطالعه و تحقیق

بررسی رابطه افسردگی و هیستری در بین زنان حدود سنی 35 ساله
بررسی رابطه افسردگی و هیستری در بین زنان حدود سنی 35 ساله

پرخاشگری
پرخاشگری

شناخت کودک از دیدگاه روانشناسی
شناخت کودک از دیدگاه روانشناسی

روش تحقیق تاثیر تبلیغات بر میزان فروش محصولات
روش تحقیق تاثیر تبلیغات بر میزان فروش محصولات

روش تحقیق وجود یا عدم وجود رابطه بین سبك زندگی و آرامش روانی
روش تحقیق وجود یا عدم وجود رابطه بین سبك زندگی و آرامش روانی

مقایسه ویژگیهای شخصیتی در بین دانشجویان با نگرش مثبت و منفی به مواد مخدر و اعتیاد
مقایسه ویژگیهای شخصیتی در بین دانشجویان با نگرش مثبت و منفی به مواد مخدر و اعتیاد

نظام آموزشی كشورهای جهان
نظام آموزشی كشورهای جهان

مقایسه رضایت از زندگی زناشویی در زنان شاغل و خانه دار ساكن شهر تهران
مقایسه رضایت از زندگی زناشویی در زنان شاغل و خانه دار ساكن شهر تهران

بررسی تأثیر آموزش پیش‏دبستانی بر یادگیری مهارتهای روانی ـ حركتی و سازگاری اجتماعی
بررسی تأثیر آموزش پیش‏دبستانی بر یادگیری مهارتهای روانی ـ حركتی و سازگاری اجتماعی

بررسی تاثیر شیوه‌های فرزند پروری بر رشد اجتماعی كودكان
بررسی تاثیر شیوه‌های فرزند پروری بر رشد اجتماعی كودكان

بررسی مردم شناسی طرح ها و نقوش لباس ها و بافته های ساسانی
بررسی مردم شناسی طرح ها و نقوش لباس ها و بافته های ساسانی

بررسی تفاوت بلوغ عاطفی در بین دانشجویان خانم مجرد و متأهل
بررسی تفاوت بلوغ عاطفی در بین دانشجویان خانم مجرد و متأهل

تأثیر محرومیت های عاطفی محیط پرورشگاهها خودپنداره برخودپنداره کودکان پرورشگاهی
تأثیر محرومیت های عاطفی محیط پرورشگاهها خودپنداره برخودپنداره کودکان پرورشگاهی

پشتیبانی از تمامی بانک ها-مارکت فایل

بالا